Suomen kallein asianajaja - Zacharias Sundströmin elämä ja teot

Kirjailija: Staffan Bruun Lukija: Tuukka Haapaniemi Kääntäjä: Sirpa Hietanen

Elämäkerrat
Poliittiset elämäkerrat
Yhteiskunnalliset elämäkerrat
Tieto
Laki
Talous
Business

”Opin nopeasti, että parhaiten valmistautunut voittaa. Niinpä tapaan pitää huolen, että se olen minä.” Suomalaisen huippujuristin tarina tarjoaa poikkeuksellisen kurkistuksen rahan ja vallan kulisseihin. Zacharias Sundström tunnetaan Suomen historian kalleimpana lakimiehenä, ja hän on myös yksi menestyneimmistä. Sundström on edustanut muun muassa Peter Fryckmania, Pentti Kouria, Ulf Sundqvistia, ja vakoilusta aiheetta epäiltyä Alpo Rusia. Lisäksi hän on voittanut satojen miljoonien eurojen arvoisen oikeusjutun Uudenkaupungin autotehtaan kohtalosta General Motorsia vastaan. Sundström on ehtinyt laatia lakeja Lesothossa ja hoitaa professuureja muun muassa Helsingin, Tukholman ja Stellenboschin yliopistoissa. Hän on neuvonut Nelson Mandelaa, pitänyt viinitilaa Etelä-Afrikassa ja päätynyt Supon tarkkailuun. Lisäksi hän on Zacharias Topeliuksen jälkeläinen suoraan alenevassa polvessa. Tämä on hänen tarinansa. Staffan Bruun on palkittu toimittaja ja Burt Kobbat -dekkareista tunnettu kirjailija. Zacharias Sundström on juristi, joka on monipuolisella urallaan hoitanut Suomen tunnetuimpia oikeustapauksia, hoitanut professuureja useassa yliopistossa sekä kirjoittanut kaksi väitöskirjaa ja lukuisia muita julkaisuja eri oikeustieteen aloilta.

Mistä äänikirjan Suomen kallein asianajaja - Zacharias Sundströmin elämä ja teot löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Suomen kallein asianajaja - Zacharias Sundströmin elämä ja teot
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Suomen kallein asianajaja - Zacharias Sundströmin elämä ja teot ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Suomen kallein asianajaja - Zacharias Sundströmin elämä ja teot ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot